1. black friday
  2. Eurom Alutherm 1000 Wifi

Eurom Alutherm 1000 Wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Alutherm 1000 Wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Alutherm 1000 Wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Alutherm 1000 Wifi.

Specificaties Eurom Alutherm 1000 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360714

Omschrijving van de Eurom Alutherm 1000 Wifi

De Eurom Alutherm 1000 Wifi is de ideale convectorkachel voor jouw hobbykamer. Geniet van een rustige en stille omgeving terwijl je creatief bezig bent met tekenen of het maken van prachtige sieraden. Deze elektrische kachel is in staat om ruimtes van maximaal 11 vierkante meter te verwarmen. Met behulp van wifi kan de kachel verbinding maken met de Eurom Smart app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de kachel op afstand te bedienen, zonder dat je hierbij de app hoeft te gebruiken. De meegeleverde afstandsbediening biedt je ook de optie om de kachel vanuit elke gewenste positie te bedienen. Of je nu kiest om de kachel op te hangen of neer te zetten met behulp van de meegeleverde voeten, de keuze is aan jou. Voordat je de kachel in de badkamer gebruikt, raden we je echter aan om eerst de handleiding te raadplegen om te zien waar je de kachel veilig kunt plaatsen. De Eurom Alutherm 1000 Wifi is niet alleen een geweldige aanvulling op je hobbykamer, maar ook een praktische en handige verwarmingsoplossing voor andere ruimtes in je huis. Met zijn moderne ontwerp en gebruiksgemak, is deze kachel een aanwinst voor elk interieur. Dankzij de wifi-functionaliteit hoef je niet meer op te staan om de kachel aan te zetten, maar kun je dit eenvoudig doen vanaf je smartphone of met de afstandsbediening. Hierdoor bespaar je energie en.

Pluspunten
  • De verwarming heeft een energiebesparende stand (eco stand) met een laag vermogen en laag verbruik. Je bedient de elektrische verwarming via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. Deze verwarming is zowel geschikt om op de vloer te plaatsen als om aan de muur te hangen.

Minpunten
  • De kachel heeft een relatief klein warmtebereik van 11 vierkante meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Alutherm 1000 Wifi

Om te bekijken of je de Eurom Alutherm 1000 Wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Alutherm 1000 Wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.