Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart Black Friday deal

5/5

Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart nodig? Check snel of je deze Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart.

Specificaties Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361087

Omschrijving van de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart

De Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart is een stille verwarming die een ruimte tot 15 vierkante meter verwarmt. Met de ingebouwde thermostaat, de meegeleverde afstandsbediening of de Eurom app kun je de kachel eenvoudig bedienen. Dankzij de timerfunctie kun je de kachel op bepaalde tijden automatisch laten aan- en uitschakelen. Bijvoorbeeld, stel de timer in van 7 tot 9 uur, zodat je 's ochtends in een warme badkamer stapt. De Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart is geschikt voor gebruik in elke kamer in huis. Als je van plan bent om de kachel in de badkamer te gebruiken, raadpleeg dan eerst de handleiding om te zien waar je de kachel veilig kunt plaatsen. De kachel kan zowel staand worden geplaatst als aan de muur worden opgehangen met de meegeleverde bevestigingsbeugel. Met zijn moderne zwarte design en handige wifi-functionaliteit is de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart niet alleen een effectieve verwarming voor elke ruimte, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Geniet van een aangename warmte en bedieningsgemak met deze veelzijdige kachel.

Pluspunten
  • Je gebruikt de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet om de elektrische kachel te bedienen. Tijdens het verwarmen maakt een convectorkachel nauwelijks geluid. Je kunt deze kachel aan de muur bevestigen of neerzetten met behulp van de bijgeleverde voetjes.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet zo geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart

Om te bekijken of je de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals