1. black friday
  2. Eurom Alutherm 2000 Wifi

Eurom Alutherm 2000 Wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Alutherm 2000 Wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Alutherm 2000 Wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Alutherm 2000 Wifi.

Specificaties Eurom Alutherm 2000 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360776

Omschrijving van de Eurom Alutherm 2000 Wifi

De Eurom Alutherm 2000 Wifi is een innovatieve kachel die gemakkelijk te bedienen is en ideaal is voor ruimtes tot 20 vierkante meter. Met deze convectorkachel heb je maar liefst drie verschillende manieren om hem te bedienen. Je kunt de temperatuur regelen via de handige thermostaat op de kachel zelf, met de bijgeleverde afstandsbediening of zelfs via de speciale app die je eenvoudig kunt installeren op je smartphone. Zo kun je altijd en overal de gewenste temperatuur instellen, zelfs als je niet in de buurt van de kachel bent. Dankzij de meegeleverde voetjes en bevestigingsbeugels kun je deze veelzijdige kachel zowel staand gebruiken als aan de muur hangen. Hierdoor kun je hem perfect aanpassen aan de indeling van jouw ruimte. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, want de Eurom Alutherm 2000 Wifi is uitgerust met een omval- en oververhittingsbeveiliging. Dit betekent dat de kachel automatisch uitschakelt als hij te heet wordt of per ongeluk omvalt, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte en sfeer die deze kachel biedt. Kortom, met de Eurom Alutherm 2000 Wifi haal je een geavanceerde en veilige kachel in huis die je op verschillende manieren kunt bedienen en aanpassen aan jouw wensen.

Pluspunten
  • Deze verwarming kan aan de muur worden bevestigd of worden neergezet met behulp van de meegeleverde voetjes. Een convectieverwarming maakt vrijwel geen geluid tijdens het verwarmen. Je kunt de elektrische verwarming bedienen via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Hij lekt water en is daarom niet geschikt voor gebruik in de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Alutherm 2000 Wifi

Om te bekijken of je de Eurom Alutherm 2000 Wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Alutherm 2000 Wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.