1. black friday
  2. Eurom Alutherm 2500 Wifi

Eurom Alutherm 2500 Wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Alutherm 2500 Wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Alutherm 2500 Wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Alutherm 2500 Wifi.

Specificaties Eurom Alutherm 2500 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360790

Omschrijving van de Eurom Alutherm 2500 Wifi

De Eurom Alutherm 2500 Wifi is een stijlvolle convectorkachel die perfect past in elke woonkamer. Met zijn fluisterstille werking kun je optimaal genieten van je favoriete serie zonder enige afleiding. Deze elektrische kachel is in staat om ruimtes tot wel 30 vierkante meter te verwarmen. Met behulp van de Eurom Smart app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android, maakt de kachel verbinding met wifi. Hierdoor kun je de kachel eenvoudig op afstand bedienen via de app. Mocht je geen gebruik willen maken van de app, dan is het ook mogelijk om de kachel te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Of je de kachel nu aan de muur wilt hangen of op de grond wilt plaatsen, met de meegeleverde voeten is dit geen enkel probleem. Voor degenen die overwegen om de kachel in de badkamer te gebruiken, is het belangrijk om eerst de handleiding te raadplegen voor de juiste plaatsing. Met de Eurom Alutherm 2500 Wifi ben je verzekerd van een efficiënte en handige verwarmingsoplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt vrijwel geen geluid tijdens het verwarmen. De ruimte is goed op temperatuur te houden dankzij de ingebouwde thermostaat. Deze kachel is zowel geschikt om op de grond te plaatsen als om aan de muur te hangen. Een convectorkachel produceert vrijwel geen geluid tijdens het opwarmen. De ruimte kan goed op temperatuur gehouden worden dankzij de ingebouwde thermostaat. Deze kachel is zowel geschikt om op de vloer te zetten als om aan de muur te hangen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet erg geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Alutherm 2500 Wifi

Om te bekijken of je de Eurom Alutherm 2500 Wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Alutherm 2500 Wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.