Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart Black Friday deal

5/5

Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart nodig? Check snel of je deze Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart.

Specificaties Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361117

Omschrijving van de Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart

De Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart is een innovatieve convectorkachel die perfect is voor gebruik binnenshuis. Met deze moderne kachel kun je moeiteloos een ruimte van maar liefst 30 vierkante meter verwarmen. Het unieke aan deze kachel is dat je hem kunt bedienen via wifi met behulp van de handige Eurom Smart app. Hierdoor kun je op afstand de temperatuur regelen en de kachel aan- en uitzetten, zonder dat je zelfs maar op hoeft te staan! Daarnaast wordt deze convectorkachel geleverd met een handige afstandsbediening, zodat je de controle altijd binnen handbereik hebt. Dankzij de geïntegreerde timerfunctie kun je de kachel zelfs zo instellen dat hij automatisch aangaat op een specifieke tijd. Bovendien zorgt de ingebouwde thermostaat ervoor dat de kachel de ruimte op de gewenste temperatuur houdt, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename warmte. De Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart is niet alleen functioneel, maar ook heel veelzijdig. Je kunt de kachel zowel staand plaatsen als aan de muur hangen met behulp van de meegeleverde muurbeugels. Let echter op dat als je de kachel in de badkamer wilt gebruiken, je eerst de handleiding moet raadplegen om te zien waar je hem precies mag plaatsen. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, want deze kachel is uitgerust met een overhittings- en omvalbeveiliging. Hierdoor kun je.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt praktisch geen geluid tijdens het verwarmen. Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de ruimte goed op temperatuur worden gehouden. Deze kachel is zowel geschikt om op de grond te plaatsen als om aan de muur te hangen.

Minpunten
  • Een convectorverwarming is niet ideaal voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart

Om te bekijken of je de Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals