1. black friday
  2. Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi

Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi.

Specificaties Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360912

Omschrijving van de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi

De Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi is een geavanceerde convectorkachel met een elegante glazen behuizing, perfect geschikt voor zowel je hobby- als werkkamer. Deze kachel zorgt voor een aangename warmte zonder vervelend zoemend geluid, zodat je ongestoord kunt genieten van een comfortabele omgeving. Met een bereik tot maar liefst 11 vierkante meter verwarmt deze elektrische kachel moeiteloos jouw hele ruimte. Wat deze kachel echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om verbinding te maken met de Eurom Smart app via wifi. Of je nu een iOS- of Android-apparaat hebt, je kunt eenvoudig de Alutherm Verre 1000 Wifi bedienen en instellen met behulp van de app of de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast beschikt deze kachel over een handig geïntegreerd scherm, waarop je altijd de tijd en de huidige temperatuur in de kamer kunt aflezen. Wil je ervoor zorgen dat de temperatuur in de kamer altijd optimaal blijft? Gebruik dan de eco modus van deze convectorkachel. Hiermee wordt de temperatuur niet lager dan 16 °C, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename warmte, zelfs tijdens koudere periodes. Met de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi haal je niet alleen een stijlvolle en stille kachel in huis, maar ook een slimme en efficiënte oplossing voor het verwarmen van jouw ruimte.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of de Eurom Smart app. De kachel kan aan de muur worden bevestigd of neergezet worden met behulp van de bijgeleverde voetjes. Door de eco-stand houdt de kachel de ruimte op 16 °C, waardoor je minder energie verbruikt.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi

Om te bekijken of je de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.