Eurom Comfy 1300 Black Friday deal

5/5

Eurom Comfy 1300 nodig? Check snel of je deze Eurom Comfy 1300 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Comfy 1300.

Specificaties Eurom Comfy 1300

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335347

Omschrijving van de Eurom Comfy 1300

Blijf genieten van warme avonden op je terras met de Eurom Comfy 1300. Deze terrasverwarmer heeft een maximaal bereik van maar liefst 10 vierkante meter, waardoor je comfortabel buiten kunt blijven zitten, zelfs als het wat kouder wordt. Wat deze terrasverwarmer echt speciaal maakt, is het goudkleurige verwarmingselement. Dit zorgt voor een intense warmte die nog krachtiger is dan bij een standaard halogeenverwarmer. Daarnaast heeft de wind nauwelijks invloed op de intensiteit van de warmte, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur op je terras. Voor de optimale plaatsing van de Comfy 1300 raden we je aan om de handleiding te raadplegen. Hierin staat precies vermeld waar je de terrasverwarmer wel en niet mag ophangen. Onze specialisten adviseren om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 10 vierkante meter, twee van deze terrasverwarmers te gebruiken. Het opstartvermogen van een terrasverwarmer is hoger, wat betekent dat er meer stroom wordt verbruikt. Met een softstarter kun je dit vermogen echter afvlakken, waardoor er geen enorme piekbelasting op je stroomgroep ontstaat. Hiermee voorkom je dat je stoppen doorslaan en kun je zorgeloos genieten van de warmte op je terras.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer verliest vrijwel geen warmte door de invloed van wind. De gouden laag op het verwarmingselement zorgt voor een hogere warmte-intensiteit.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer heeft een lager maximaal vermogen dan andere heaters uit deze serie, waardoor hij een kleiner warmtebereik en een lagere warmte-intensiteit heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Comfy 1300

Om te bekijken of je de Eurom Comfy 1300 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Comfy 1300 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals