Eurom Comfy 1800RC Black Friday deal

5/5

Eurom Comfy 1800RC nodig? Check snel of je deze Eurom Comfy 1800RC voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Comfy 1800RC.

Specificaties Eurom Comfy 1800RC

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335354

Omschrijving van de Eurom Comfy 1800RC

Verleng gezellige avonden op jouw terras met de Eurom Comfy 1800RC. Deze krachtige terrasverwarmer heeft een indrukwekkend verwarmingsbereik tot wel 16 vierkante meter, waardoor jij comfortabel buiten kunt blijven zitten, zelfs wanneer het wat kouder wordt. Wat deze terrasverwarmer echt bijzonder maakt, is het goudkleurige laagje op het verwarmingselement, waardoor de warmte nog intenser is dan bij een gewone halogeen heater. Zelfs de wind heeft nauwelijks invloed op de warmte-intensiteit, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur op jouw terras. Met de handige meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig de terrasheater aan- of uitzetten of in stand-by modus zetten. Om de terrasverwarmer volledig uit te schakelen, dien je wel nog de fysieke knop op het apparaat zelf te gebruiken. Raadpleeg de handleiding voor gedetailleerde instructies over waar je de Comfy 1800RC wel en niet mag ophangen. Onze specialisten adviseren om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 16 vierkante meter twee van deze terrasverwarmers te gebruiken. De Comfy 1800RC heeft namelijk al een vertraging bij het opstarten, waardoor het piekvermogen wordt afgevlakt. Hierdoor is een losse softstarter niet nodig en is de kans op het doorslaan van de stoppen al veel kleiner.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind. Het goudkleurige laagje op het verwarmingselement zorgt voor een hogere warmte-intensiteit. Je kunt een elektrische terrasverwarmer snel en gemakkelijk aanzetten door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet naar eigen voorkeur aanpast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Comfy 1800RC

Om te bekijken of je de Eurom Comfy 1800RC tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Comfy 1800RC wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals