1. Eurom Comfy 2200RCD

Eurom Comfy 2200RCD Black Friday deal

5/5

Eurom Comfy 2200RCD nodig? Check snel of je deze Eurom Comfy 2200RCD voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Comfy 2200RCD.

Specificaties Eurom Comfy 2200RCD

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335361

Omschrijving van de Eurom Comfy 2200RCD

Verleng de warme dagen op je terras met de Eurom Comfy 2200RCD. Met een indrukwekkend verwarmingsbereik tot 20 vierkante meter zul je altijd comfortabel kunnen genieten, zelfs in de koelere avonden. Deze terrasverwarmer is voorzien van een speciaal goudkleurig laagje op het verwarmingselement, waardoor de warmte nog intenser en aangenamer is dan bij een reguliere halogeen heater. Zelfs de wind heeft nauwelijks invloed op de warmte die de Eurom Comfy 2200RCD verspreidt. Met de handige meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig schakelen tussen de 3 vermogensstanden, zodat je de warmte-intensiteit op je eigen wensen kunt afstemmen. Daarnaast is het belangrijk om de handleiding te raadplegen om te weten waar je de Comfy 2200RCD wel en niet mag ophangen. Onze specialisten adviseren dat voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 20 vierkante meter, het gebruik van 2 van deze terrasverwarmers ideaal is. Wat deze terrasverwarmer extra bijzonder maakt, is dat een losse softstarter geen effect heeft, omdat de Comfy 2200RCD al een vertraging heeft bij het opstarten die het piekvermogen afvlakt. Hierdoor is de kans dat de stoppen doorslaan al aanzienlijk kleiner. Dus waar wacht je nog op? Haal de Eurom Comfy 2200RCD in huis en geniet van heerlijke avonden op je terras, zelfs w.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft het hoogste vermogen van de terrasverwarmers in deze serie, namelijk maximaal 2200 watt, en heeft daardoor een hogere warmte-intensiteit en een groter warmtebereik. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen vanuit je stoel. Het verwarmingselement is bedekt met een goudkleurig laagje, wat zorgt voor een nog intensere warmte.

Minpunten
  • Om de terrasverwarmer te gebruiken, heb je altijd een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Comfy 2200RCD

Om te bekijken of je de Eurom Comfy 2200RCD tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Comfy 2200RCD wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals