1. black friday
  2. Eurom Cool-Eco 120 wifi A+

Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ Black Friday deal

5/5

Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ nodig? Check snel of je deze Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+.

Specificaties Eurom Cool-Eco 120 wifi A+

Merk

Eurom

Fabrikantcode

381726

Omschrijving van de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+

Als je op zoek bent naar een energiezuinige mobiele airco, dan is de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ de perfecte keuze voor jou. Met het energielabel A+ verbruikt deze airco namelijk minder energie dan andere vergelijkbare modellen. Met een koelvermogen van 12.000 BTU kan deze mobiele airco een kamer met hoge warmtelasten van maximaal 22 vierkante meter koel houden. Als je kamer lage warmtelasten heeft, kan deze airco zelfs een ruimte van maximaal 34 vierkante meter koelen. Een bijkomend voordeel is dat de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ wordt geleverd met een handige afstandsbediening, waarmee je gemakkelijk de instellingen kunt aanpassen. En als je de airco alvast wilt aanzetten voordat je thuiskomt, dan kun je simpelweg de Eurom Smart app downloaden, waarmee je de Cool-Eco 120 wifi A+ ook vanaf buiten je huis kunt bedienen. Houd er wel rekening mee dat het geluidsniveau van deze airco maximaal 65 decibel is, dus je zult hem wel horen wanneer hij aanstaat. Let op! De afvoerslang heeft een lengte van 150 centimeter. Controleer of dit voldoende is voor de ruimte waar je van plan bent de airco te plaatsen. Met de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ geniet je van een koel en comfortabel binnenklimaat, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart.

Pluspunten
  • Met deze mobiele airco kan een gemiddelde woonkamer van 22 vierkante meter worden gekoeld. Je kunt de airco op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening en de Eurom Smart app. Deze airco is energiezuiniger dan vergelijkbare modellen, met energielabel A+.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 26 kilogram, wat betekent dat je hem minder eenvoudig naar een andere verdieping draagt. Met een geluidsniveau van 65 dB produceert deze airco veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+

Om te bekijken of je de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.