1. Eurom Coolperfect 180 wifi

Eurom Coolperfect 180 wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Coolperfect 180 wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Coolperfect 180 wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Coolperfect 180 wifi.

Specificaties Eurom Coolperfect 180 wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

380781

Omschrijving van de Eurom Coolperfect 180 wifi

De Eurom Coolperfect 180 wifi is een multifunctioneel apparaat dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Naast het koelen van een ruimte, kan deze mobiele airco deze ook verwarmen. Dit is erg handig, omdat je zo maar één apparaat nodig hebt. Met de Coolperfect 180 wifi kun je een ruimte met hoge warmtelasten tot ongeveer 34 vierkante meter verkoelen. Als je een ruimte met lage warmtelasten wilt koelen, kan deze airco met 18.000 BTU een ruimte tot 51 vierkante meter koelen. Deze airco kan eenvoudig bediend worden vanuit je luie stoel met behulp van de meegeleverde afstandsbediening of de Eurom Smart app. Daarnaast is de airco uitgerust met een handige 24-uurs timer, waarmee je van tevoren kunt instellen wanneer de airco aan of uit moet gaan. Het geluidsniveau van de airco is maximaal 65 decibel, zodat je hem duidelijk kunt horen. Het is echter belangrijk om op te merken dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is. Controleer dus of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Eurom Coolperfect 180 wifi ben je het hele jaar door verzekerd van een aangename temperatuur in huis. Of het nu zomer of winter is, deze airco biedt de perfecte oplossing. Met zijn krachtige koelcapaciteit en verwarmingsfunctie is hij geschikt voor verschillende ruimtes. Bedien de airco gemakkelijk van.

Pluspunten
  • Met deze draagbare airco kun je een gemiddelde woonkamer van 34 vierkante meter koelen of verwarmen. Je kunt de airco gemakkelijk bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of via de Eurom Smart app. De airco is voorzien van een 24-uurs timer, zodat deze automatisch in werking treedt.

Minpunten
  • Deze airconditioner heeft een gewicht van 34 kilogram, waardoor het minder eenvoudig is om hem naar een andere verdieping te tillen. Met een geluidsniveau van 65 dB maakt deze airco veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Coolperfect 180 wifi

Om te bekijken of je de Eurom Coolperfect 180 wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Coolperfect 180 wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals