1. Eurom Dessert Air 10

Eurom Dessert Air 10 Black Friday deal

5/5

Eurom Dessert Air 10 nodig? Check snel of je deze Eurom Dessert Air 10 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Dessert Air 10.

Specificaties Eurom Dessert Air 10

Merk

Eurom

Fabrikantcode

370874

Omschrijving van de Eurom Dessert Air 10

De Eurom Dessert Air 10 is een handige ontvochtiger die perfect is voor ruimtes tot 20 vierkante meter. Met dit apparaat kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen via het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. Bovendien kun je ook de ventilatorsnelheid aanpassen, zodat je wasgoed in een mum van tijd droog is. Een unieke functie van de Dessert Air 10 is de timer optie. Hiermee kun je de ontvochtiger zo instellen dat deze automatisch uitschakelt na de door jou ingestelde tijd. Dit voorkomt dat je het apparaat per ongeluk aan laat staan. Daarnaast is deze ontvochtiger uitgerust met een ruim waterreservoir van 2 liter, waarin het gecondenseerde water wordt opgeslagen. Maar als je geen zin of tijd hebt om het reservoir regelmatig te legen, kun je ook een passende slang aansluiten (niet meegeleverd) op de ontvochtiger. Hierdoor wordt het water direct afgevoerd en hoef je je geen zorgen te maken over het legen van het reservoir. Met de Eurom Dessert Air 10 heb je dus een krachtige en veelzijdige ontvochtiger in handen, die je helpt om de luchtvochtigheid in jouw ruimte optimaal te reguleren.

Pluspunten
  • Altijd blijft de luchtvochtigheid op het door jou ingestelde peil door de hygrostaat.

Minpunten
  • Met een capaciteit van 2 liter vult het waterreservoir zich sneller dan bij andere luchtreinigers. Om de waterafvoer te gebruiken, moet je zelf een condensafvoerslang aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Dessert Air 10

Om te bekijken of je de Eurom Dessert Air 10 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Dessert Air 10 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals