1. black friday
  2. Eurom Dessert Air 20

Eurom Dessert Air 20 Black Friday deal

5/5

Eurom Dessert Air 20 nodig? Check snel of je deze Eurom Dessert Air 20 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Dessert Air 20.

Specificaties Eurom Dessert Air 20

Merk

Eurom

Fabrikantcode

370881

Omschrijving van de Eurom Dessert Air 20

De Eurom Dessert Air 20 is de ideale ontvochtiger voor ruimtes tot 40 vierkante meter. Met zijn geavanceerde bedieningspaneel kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen en de ventilatorsnelheid aanpassen. Daarnaast beschikt hij over een handig droogprogramma, waarmee je je was in een mum van tijd droogt. Maar dat is nog niet alles! Deze ontvochtiger heeft ook een handige timer optie, zodat je hem niet per ongeluk aan laat staan. Zo kun je vol vertrouwen de deur uitgaan, wetende dat je Dessert Air 20 vanzelf uit zal schakelen. Met een waterreservoir van 5 liter slaat de ontvochtiger het opgevangen water uit de lucht op. Maar maak je geen zorgen, als je geen zin of tijd hebt om het reservoir regelmatig te legen, kun je gewoon een passende slang aansluiten (niet meegeleverd). Hierdoor kun je het water direct afvoeren, zonder je druk te maken over het legen van het reservoir. De Eurom Dessert Air 20 is niet alleen een praktische en efficiënte ontvochtiger, maar hij biedt ook nog eens gemak en gebruiksgemak. Voel je comfortabel in je eigen huis met de Dessert Air 20!

Pluspunten
  • Je wasgoed droogt extra snel dankzij het droogprogramma. Dankzij het signaal van de luchtontvochtiger weet je precies wanneer je het waterreservoir moet legen. Met behulp van de hygrostaat blijft de luchtvochtigheid altijd op het door jou ingestelde niveau.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van de waterafvoer, moet je zelf een condensafvoerslang aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Dessert Air 20

Om te bekijken of je de Eurom Dessert Air 20 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Dessert Air 20 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.