1. Eurom DryBest 20

Eurom DryBest 20 Black Friday deal

5/5

Eurom DryBest 20 nodig? Check snel of je deze Eurom DryBest 20 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom DryBest 20.

Specificaties Eurom DryBest 20

Merk

Eurom

Fabrikantcode

370980

Omschrijving van de Eurom DryBest 20

Met de Eurom DryBest 20 haal je vocht weg uit een ruimte van maar liefst 24 vierkante meter. Deze ontvochtiger is niet alleen krachtig genoeg om beslagen ramen en muffe geurtjes tegen te gaan, maar kan ook worden gebruikt om de was te drogen. Dankzij het speciale droogprogramma voor de was, kun je nu gemakkelijk je kleding binnen no-time drogen. De Eurom DryBest 20 heeft een waterreservoir van 5 liter, waarin het opgevangen vocht wordt opgeslagen. Wanneer het reservoir vol is, zal er een signaal klinken en schakelt de ontvochtiger zichzelf uit. Een handige functie, zodat je niet steeds in de gaten hoeft te houden of het reservoir leeg is. Daarnaast is deze luchtontvochtiger voorzien van wieltjes, zodat je hem eenvoudig naar een andere kamer kunt verplaatsen. Zo kun je altijd genieten van een aangename en vochtvrije omgeving, waar je ook bent in huis. Met de Eurom DryBest 20 hoef je je nooit meer zorgen te maken over een vochtige ruimte. Of je nu last hebt van beslagen ramen, onaangename geurtjes of een was die niet snel genoeg droogt, deze ontvochtiger biedt de oplossing. Haal hem vandaag nog in huis en geniet van een comfortabel en droog leefklimaat.

Pluspunten
  • Met een waterreservoir van 5 liter hoef je het reservoir minder vaak te legen dan bij andere luchtontvochtigers. Dankzij het droogprogramma droogt je wasgoed sneller. Je hoeft niet bang te zijn dat het waterreservoir overstroomt, want je krijgt een melding wanneer het apparaat vol is en het schakelt zichzelf daarna uit.

Minpunten
  • Als de gewenste luchtvochtigheid bereikt is, stopt de compressor maar blijft de ventilator draaien. Deze luchtontvochtiger functioneert minder goed bij temperaturen onder de 18 °C, dus is minder geschikt voor kelders en caravans.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom DryBest 20

Om te bekijken of je de Eurom DryBest 20 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom DryBest 20 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals