Eurom DryBest 30 WiFi Black Friday deal

5/5

Eurom DryBest 30 WiFi nodig? Check snel of je deze Eurom DryBest 30 WiFi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom DryBest 30 WiFi.

Specificaties Eurom DryBest 30 WiFi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

371086

Omschrijving van de Eurom DryBest 30 WiFi

Met de Eurom DryBest 30 WiFi haal je moeiteloos vocht uit een ruimte van maar liefst 45 vierkante meter. Deze luchtontvochtiger doet niet alleen zijn werk in het ontvochtigen van de ruimte, maar is ook perfect geschikt om je was te drogen. Dankzij het speciale droogprogramma voor de was, kun je je kleding eenvoudig en snel drogen met behulp van deze ontvochtiger. Een van de handige functies van de Eurom DryBest 30 WiFi is de mogelijkheid om deze te bedienen via de Eurom Smart app. Hierdoor kun je de ontvochtiger eenvoudig op afstand bedienen. Het waterreservoir van deze ontvochtiger heeft een capaciteit van maar liefst 6 liter, waardoor het apparaat grote hoeveelheden vocht kan opvangen. Wanneer het reservoir vol is, geeft de ontvochtiger een signaal en schakelt hij zichzelf automatisch uit. Daarnaast beschikt deze ontvochtiger ook over een handige pompfunctie, waardoor je het water continu kunt afvoeren. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het legen van het waterreservoir. Je kunt simpelweg de afvoerslang in de wasbak leggen en het water wordt automatisch afgevoerd. Met de Eurom DryBest 30 WiFi haal je niet alleen een krachtige en efficiënte ontvochtiger in huis, maar ook een apparaat dat je het leven een stuk gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • Je kunt de luchtontvochtiger eenvoudig op afstand bedienen met de handige smartphone-app. Met een waterreservoir van 6 liter hoef je het reservoir minder vaak te legen dan bij andere luchtontvochtigers. Dankzij de ingebouwde waterpomp kun je het water ook afvoeren naar een hoger gelegen afvoerput.

Minpunten
  • Als de gewenste luchtvochtigheid is bereikt, stopt de compressor, maar de ventilator blijft draaien. Deze luchtontvochtiger functioneert minder efficiënt bij temperaturen onder de 18 °C, daarom is hij minder geschikt voor kelders en caravans.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom DryBest 30 WiFi

Om te bekijken of je de Eurom DryBest 30 WiFi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom DryBest 30 WiFi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals