Eurom DryBest 40 WiFi Black Friday deal

5/5

Eurom DryBest 40 WiFi nodig? Check snel of je deze Eurom DryBest 40 WiFi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom DryBest 40 WiFi.

Specificaties Eurom DryBest 40 WiFi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

371109

Omschrijving van de Eurom DryBest 40 WiFi

Met de Eurom DryBest 40 WiFi kun je vocht onttrekken uit een ruimte van maar liefst 60 vierkante meter. Maar dat is niet alles! Deze luchtontvochtiger heeft ook een speciaal droogprogramma voor de was, waardoor je niet alleen de ruimte ontvochtigt, maar ook je wasgoed snel en efficiënt droogt. En het beste van alles? Je kunt deze luchtontvochtiger gemakkelijk op afstand bedienen via de Eurom Smart app, zodat je altijd en overal de controle hebt. Met een waterreservoir dat tot wel 6 liter vocht kan opvangen, hoef je je geen zorgen te maken over het legen ervan. Zodra het reservoir vol is, geeft de ontvochtiger een signaal en schakelt hij automatisch uit. Maar als je liever het water continu wilt afvoeren, kun je gebruik maken van de handige pompfunctie. Je kunt de afvoerslang simpelweg in de wasbak leggen en de ontvochtiger doet de rest. De Eurom DryBest 40 WiFi is niet alleen een praktisch apparaat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn strakke design en compacte formaat past hij moeiteloos in elke ruimte. Dus waar wacht je nog op? Zeg vaarwel tegen vochtige ruimtes en natte was en verwelkom een comfortabel en droog huis met de Eurom DryBest 40 WiFi.

Pluspunten
  • Je kunt de luchtontvochtiger gemakkelijk op afstand bedienen met de handige smartphone-app. In vergelijking met andere luchtontvochtigers hoef je het waterreservoir minder vaak te legen, aangezien het een inhoud van 6 liter heeft. Dankzij de ingebouwde waterpomp kun je het water ook afvoeren naar een hoger gelegen afvoerput.

Minpunten
  • Als de gewenste luchtvochtigheid is bereikt, wordt de compressor uitgeschakeld, maar blijft de ventilator draaien. Met een geluidsniveau van 56 dB werkt deze luchtontvochtiger luider dan de andere ontvochtigers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom DryBest 40 WiFi

Om te bekijken of je de Eurom DryBest 40 WiFi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom DryBest 40 WiFi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals