Eurom EK Delta 2000 Black Friday deal

5/5

Eurom EK Delta 2000 nodig? Check snel of je deze Eurom EK Delta 2000 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom EK Delta 2000.

Specificaties Eurom EK Delta 2000

Merk

Eurom

Fabrikantcode

332759

Omschrijving van de Eurom EK Delta 2000

De Eurom EK Delta 2000 is de ideale verwarmingsoplossing voor jouw schuur of garage. Met zijn krachtige ventilatorkachel en 3 standen, inclusief een maximaal vermogen van 2000 watt, kun je elke ruimte snel en efficiënt verwarmen. Zelfs ruimtes tot maximaal 32 vierkante meter zijn geen probleem voor deze krachtpatser. Wat deze kachel nog handiger maakt, is de ingebouwde thermostaat. Hiermee kun je de temperatuur in je ruimte eenvoudig regelen en op de door jou gewenste temperatuur instellen. Geen gedoe meer met handmatig aanpassen, want deze ventilatorkachel doet al het werk voor jou. Maar dat is nog niet alles! Deze Eurom EK Delta 2000 is ook spatwaterdicht, waardoor hij perfect geschikt is voor vochtige ruimtes. Dus als je een warme en gezellige omgeving wilt creëren in je schuur of garage, hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke waterschade. Deze ventilatorkachel staat zijn mannetje, zelfs onder vochtige omstandigheden. Met de Eurom EK Delta 2000 ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing. Dus waar wacht je nog op? Haal deze krachtige ventilatorkachel vandaag nog in huis en geniet van een warme en comfortabele omgeving in je schuur of garage.

Pluspunten
  • Een ventilatorkachel verwarmt grotere oppervlaktes dan andere soorten kachels. De kachel heeft een relatief groot verwarmingsbereik van 32 vierkante meter. De ruimte kan goed op temperatuur worden gehouden dankzij de ingebouwde thermostaat.

Minpunten
  • De kachel is niet voorzien van een omvalbeveiliging, waardoor hij zichzelf niet uitschakelt als hij per ongeluk omvalt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom EK Delta 2000

Om te bekijken of je de Eurom EK Delta 2000 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom EK Delta 2000 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals