1. black friday
  2. Eurom Entourage 1500

Eurom Entourage 1500 Black Friday deal

5/5

Eurom Entourage 1500 nodig? Check snel of je deze Eurom Entourage 1500 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Entourage 1500.

Specificaties Eurom Entourage 1500

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335293

Omschrijving van de Eurom Entourage 1500

De Eurom Entourage 1500 is een perfecte keuze voor het verwarmen van kleine terrassen. Met een verwarmingsbereik van maximaal 15 vierkante meter kun je 's avonds gezellig buiten blijven zitten, zelfs als het wat kouder wordt. In tegenstelling tot sommige andere terrasverwarmers straalt de Entourage 1500 minder fel licht uit, maar de warmte-intensiteit blijft hoog. Zelfs in winderige omstandigheden heeft de wind nauwelijks invloed op de warmte die de heater produceert. Met 6 verschillende standen kun je de warmte-intensiteit gemakkelijk aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig wisselen tussen de standen. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je de Entourage 1500 wel en niet kunt hangen. Onze specialisten adviseren om voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 15 vierkante meter 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Met de Entourage 1500 heb je geen losse softstarter nodig, omdat de terrasverwarmer al een vertraging heeft bij het opstarten die het piekvermogen afvlakt. Hierdoor is de kans op het doorslaan van de stoppen al veel kleiner.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer geeft weinig fel licht af, maar behoudt een hoge warmte-intensiteit. Door de invloed van wind heeft deze terrasverwarmer vrijwel geen warmteverlies. Met 6 instellingen kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpassen.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer heeft een lagere maximale capaciteit dan de andere heaters in deze serie en heeft daardoor een kleiner warmtebereik en een lagere warmte-intensiteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Entourage 1500

Om te bekijken of je de Eurom Entourage 1500 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Entourage 1500 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.