Eurom Entourage 2000 Black Friday deal

5/5

Eurom Entourage 2000 nodig? Check snel of je deze Eurom Entourage 2000 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Entourage 2000.

Specificaties Eurom Entourage 2000

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335309

Omschrijving van de Eurom Entourage 2000

De Eurom Entourage 2000 straalt een zacht en gezellig licht uit, perfect voor het verwarmen van je terras. In tegenstelling tot gewone halogeen heaters, behoudt deze terrasverwarmer een hoge warmte-afgifte, zelfs wanneer het licht minder fel is. Daarnaast heeft de wind nauwelijks invloed op de warmte, waardoor je ook op koudere avonden kunt genieten van een gezellig kaartspel met je gezin. Met een maximaal verwarmingsbereik van 20 vierkante meter, is deze terrasverwarmer ideaal voor kleine tot middelgrote terrassen. De Eurom Entourage 2000 biedt je 6 verschillende standen om de warmte-intensiteit aan te passen naar jouw wens. Het wisselen tussen de standen is eenvoudig dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Het is belangrijk om te kijken naar de handleiding om te zien waar je de Entourage 2000 wel en niet kunt ophangen. Onze specialisten adviseren dat voor beschutte en winderige terrassen vanaf 20 vierkante meter, het aan te raden is om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Bovendien heeft deze terrasverwarmer al een vertraging bij het opstarten, waardoor een losse softstarter geen effect heeft en de kans op het doorslaan van de stoppen al kleiner is. Met de Eurom Entourage 2000 geniet je van een aangename warmte op je terras, zelfs op koudere avonden. Creëer een gezellige sfeer en geniet van quality time met je gezin, wet.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft het grootste vermogen van de terrasverwarmers uit deze serie, namelijk maximaal 2000 watt, wat resulteert in een hogere warmte-intensiteit en een groter bereik van warmte. De terrasverwarmer geeft weinig fel licht af, maar behoudt een hoge warmte-intensiteit. Door de invloed van wind heeft deze terrasverwarmer vrijwel geen warmteverlies.

Minpunten
  • Om de terrasverwarmer te gebruiken, is er altijd een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Entourage 2000

Om te bekijken of je de Eurom Entourage 2000 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Entourage 2000 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals