1. black friday
  2. Eurom Flameheater

Eurom Flameheater Black Friday deal

5/5

Eurom Flameheater nodig? Check snel of je deze Eurom Flameheater voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Flameheater.

Specificaties Eurom Flameheater

Merk

Eurom

Fabrikantcode

324228

Omschrijving van de Eurom Flameheater

Met de Eurom Flameheater kun je eindeloos genieten van gezellige zomeravonden op je terras. Deze gas terrasverwarmer is voorzien van een Turbo-top, waardoor de warmte van de vlam wordt omgezet in stralingswarmte. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe warm het wordt, dankzij de variabele gascontrole die een vermogen heeft tussen de 5.000 en 9.000 watt. De Eurom Flameheater is niet alleen krachtig, maar ook veilig in gebruik. Met de oververhittings- en omvalbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken tijdens het gebruik. Daarnaast is deze terrasverwarmer voorzien van een handige elektronische ontsteking en wieltjes, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de gewenste plek op je terras. Wanneer je de Eurom Flameheater een tijdje niet hebt gebruikt, is het belangrijk om te weten dat je de knop wat langer ingedrukt moet houden om hem te ontsteken. Deze gas terrasverwarmer is geschikt voor gebruik buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte. Voor winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter heb je zelfs 2 van deze terrasverwarmers nodig. Let op: een gasfles wordt niet meegeleverd. De Eurom Flameheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen, waardoor je voldoende brandstof hebt om vele avonden te genieten van warmte en gezelligheid op je terras.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft wielen zodat je de heater gemakkelijk kunt verplaatsen. Als de heater omvalt, schakelt de terrasverwarmer automatisch uit dankzij de omvalbeveiliging. Met een maximaal vermogen van 9000 watt kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpassen dankzij de traploze instelbaarheid.

Minpunten
  • De mate van wind in de omgeving beïnvloedt de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer. Om te voorkomen dat het buisje waar het gas doorheen stroomt verstopt raakt, moet je de heater bewaren in een beschermhoes (niet inbegrepen) of op een droge en stofvrije plaats.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Flameheater

Om te bekijken of je de Eurom Flameheater tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Flameheater wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.