1. black friday
  2. Eurom Hi-Tower 2200 Wifi

Eurom Hi-Tower 2200 Wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Hi-Tower 2200 Wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Hi-Tower 2200 Wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi.

Specificaties Eurom Hi-Tower 2200 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

342765

Omschrijving van de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi

Met de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi keramische kachel kun je het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur, of het nu zomer of winter is. Deze veelzijdige kachel verwarmt snel en efficiënt de ruimte wanneer het verwarmingselement is ingeschakeld. Maar zelfs wanneer je de verwarming niet nodig hebt, kun je nog steeds profiteren van de luchtverfrissende functie van de ventilator. Met de Eurom Smart app op je smartphone of tablet (beschikbaar voor iOS en Android) hoef je niet eens op te staan van je (werk)tafel om de kachel aan te passen. Je kunt ook gebruik maken van de handige meegeleverde afstandsbediening. Met de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Dankzij de 2 vermogensstanden kun je de kachel precies zo instellen dat hij de gewenste temperatuur iets langzamer of juist sneller bereikt. Of je nu een comfortabele warmte wilt creëren in je woonkamer, slaapkamer of zelfs in de garage, deze kachel zorgt er altijd voor dat je de ideale temperatuur kunt behouden. Daarnaast heeft de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi een strak en modern design dat perfect past bij elk interieur. Met deze slimme en gebruiksvriendelijke keramische kachel kun je altijd genieten van een comfortabel binnenklimaat, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel met behulp van de Eurom Smart-app op je smartphone of tablet, voor zowel Android als iOS. Het verwarmingselement is uitgeschakeld in de zomerventilatiestand, waardoor je de kachel kunt gebruiken als normale ventilator. Dankzij de draaifunctie verspreidt de kachel de warmte gelijkmatig door de kamer.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en is daardoor niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een keramische kachel produceert veel geluid tijdens het verwarmingsproces.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi

Om te bekijken of je de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Hi-Tower 2200 Wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.