1. black friday
  2. Eurom LO50 Bouwdroger

Eurom LO50 Bouwdroger Black Friday deal

5/5

Eurom LO50 Bouwdroger nodig? Check snel of je deze Eurom LO50 Bouwdroger voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom LO50 Bouwdroger.

Specificaties Eurom LO50 Bouwdroger

Merk

Eurom

Fabrikantcode

372410

Omschrijving van de Eurom LO50 Bouwdroger

De Eurom LO50 Bouwdroger is de perfecte oplossing voor het ontvochtigen van grote ruimtes tot 210 m3, zoals de benedenverdieping van grote huizen of kantoorpanden. Met zijn traploos instelbare hygrostaat kun je zelf bepalen welk niveau van luchtvochtigheid je in de ruimte wilt behouden. Daarnaast is deze bouwdroger uitgerust met een ingebouwd antibacterieel filter, waardoor de lucht meteen gereinigd wordt. Het gebruik van de Eurom LO50 Bouwdroger is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is af en toe het waterreservoir legen. Het handige display op de bouwdroger laat niet alleen zien hoeveel uur er nog nodig is om het gewenste resultaat te behalen, maar biedt je ook de mogelijkheid om de instellingen naar wens aan te passen. Daarnaast is deze bouwdroger voorzien van wielen, waardoor het verplaatsen ervan een stuk gemakkelijker wordt. Kortom, met de Eurom LO50 Bouwdroger heb je een betrouwbare en efficiënte manier om de luchtvochtigheid in grote ruimtes te reguleren. Het gebruiksgemak en de handige functies maken dit apparaat een absolute must-have voor iedereen die behoefte heeft aan een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Pluspunten
  • Wanneer de bouwdroger te warm wordt, schakelt hij automatisch uit. Met het antibacteriële filter ontvochtig je niet alleen de lucht, maar verbeter je ook de luchtkwaliteit. Dankzij de bijgeleverde condensafvoerslang voer je continu het water af.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je altijd de condensafvoerslang naar een lager gelegen afvoerput leiden. Met een groot formaat en een gewicht van 35 kilo is deze bouwdroger niet gemakkelijk op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom LO50 Bouwdroger

Om te bekijken of je de Eurom LO50 Bouwdroger tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom LO50 Bouwdroger wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.