1. black friday
  2. Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi

Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi.

Specificaties Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361711

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi

Op zoek naar een extra verwarmingselement in huis of op kantoor dat er ook nog eens prachtig uitziet? Dan is de Eurom Mon Soleil 450 Glass Wifi iets voor jou. Met een dikte van 4 cm en een ombouw van glas valt deze kachel helemaal niet op. Je kunt de kachel eenvoudig aan de wand bevestigen en bedienen via de app op je slimme apparaat (iOS en Android). Met een vermogen van 450 watt verwarmt deze infraroodkachel een ruimte tot maximaal 18 vierkante meter. Houd hier rekening mee bij het plaatsen. De Eurom Mon Soleil 450 Glass Wifi is uitgerust met een handige weektimer, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Daarnaast wordt er een temperatuursensor meegeleverd, zodat je altijd een nauwkeurige temperatuurweergave hebt. Let op: de infraroodtechnologie van deze kachel geeft geen directe warmte af, maar verwarmt de ruimte tot een aangename temperatuur. Met zijn moderne design en slimme functies is de Eurom Mon Soleil 450 Glass Wifi niet alleen een efficiënte verwarmingsoplossing, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Dankzij het ruime aantal standen kan je de warmte-intensiteit naar eigen voorkeur aanpassen. Een infraroodkachel is ideaal voor het verwarmen van specifieke gebieden of voor gebruik in ruimtes met minder goede isolatie. Je kan de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterproof en daarom niet geschikt om in de badkamer te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi

Om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Mon Soleil 450 Glass wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.