1. black friday
  2. Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi

Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi Black Friday deal

5/5

Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi nodig? Check snel of je deze Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi.

Specificaties Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361636

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi

Verwarm elke ruimte tot 8 vierkante meter met de Eurom Mon Soleil 601 Wifi. Deze infraroodkachel is niet alleen een verwarmingselement, maar ook een echte blikvanger. Met een diepte van slechts 4 cm neemt hij geen extra ruimte in beslag. Je steekt de stekker in het stopcontact en bedient de kachel eenvoudig via de app op je slimme apparaat. Heb je meerdere Mon Soleil kachels in huis of op kantoor? Dan kun je ze allemaal eenvoudig bedienen via één app. Stel een weektimer in en je hebt er geen omkijken meer naar. Bovendien wordt er een temperatuursensor meegeleverd, zodat je altijd een nauwkeurige weergave van de temperatuur hebt. Let op: de infraroodtechnologie van deze kachel geeft geen directe hitte af, maar verwarmt de ruimte tot een aangename temperatuur. Met de Eurom Mon Soleil 601 Wifi kun je elke ruimte in huis of op kantoor verwarmen tot een oppervlakte van 8 vierkante meter. Deze infraroodkachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke ontwerp van slechts 4 cm diep neemt hij vrijwel geen ruimte in en past hij perfect in elk interieur. Het bedienen van de kachel is ook nog eens super eenvoudig dankzij de bijbehorende app. Steek de stekker in het stopcontact, verbind de kachel met de app op je slimme apparaat en je kunt direct de gewenste temperatuur instellen. Het is zelfs mogelijk om.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. Een infraroodkachel is ideaal voor het verwarmen van specifieke ruimtes of voor gebruik in ruimtes met minder goede isolatie. Met het ruime aantal instellingen kun je de intensiteit van de warmte naar eigen voorkeur aanpassen.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom ongeschikt voor plaatsing in de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi

Om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.