Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi Black Friday deal

5/5

Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi nodig? Check snel of je deze Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi.

Specificaties Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361872

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi

De Eurom Mon Soleil 800 Wifi is een innovatieve infrarood plafondkachel met een vermogen dat kan oplopen tot 800 watt. Met dit krachtige apparaat kun je moeiteloos ruimtes tot wel 10 vierkante meter verwarmen. Wat deze kachel extra bijzonder maakt, is het moderne en discrete design, waardoor hij naadloos opgaat in elke interieurstijl. Een ander groot voordeel van de Eurom Mon Soleil 800 Wifi is de mogelijkheid om hem te bedienen via de handige app op je smartphone of tablet. Of je nu een iOS- of Android-apparaat hebt, je kunt altijd en overal de temperatuur regelen. Zelfs als je meerdere Mon Soleil plafondkachels in huis of op kantoor hebt, hoef je slechts één app te gebruiken om ze allemaal te bedienen. Hierdoor heb je altijd de volledige controle over de verwarming in elke kamer. Bij de Eurom Mon Soleil 800 Wifi wordt ook een Smart Plug thermostaat meegeleverd. Deze slimme thermostaat kun je eenvoudig in het stopcontact steken, waardoor hij de kamertemperatuur als referentiepunt neemt in plaats van de plafondtemperatuur. Dit is vooral handig als je meerdere plafondkachels hebt, omdat je ze allemaal gemakkelijk kunt aansluiten op dezelfde Smart Plug. Het is belangrijk om op te merken dat de infrarood technologie van deze kachel geen directe hitte afgeeft, maar de ruimte op een aangename temperatuur brengt. Met de Eurom Mon Soleil.

Pluspunten
  • - Dankzij de bevestiging aan het plafond neemt de kachel geen extra ruimte in beslag. - Een infraroodkachel is geschikt voor het verwarmen van specifieke gebieden of voor gebruik in slecht geïsoleerde ruimtes. - Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart-app (Android/iOS) op je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Het is niet waterdicht en daarom niet geschikt voor gebruik in de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi

Om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Mon Soleil Ceiling 800 Wi-Fi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals