1. black friday
  2. Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi

Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi.

Specificaties Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361896

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi

Met de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi zorg je altijd voor de perfecte temperatuur in een kamer tot 12 vierkante meter. Deze ingenieuze infrarood kachel is uitgerust met een handige weektimer, waarmee je precies kunt instellen wanneer je de kamer wilt verwarmen. Bovendien schakelt de kachel automatisch uit dankzij de slimme open raam detectie, die ervoor zorgt dat er geen energie verspild wordt als de temperatuur snel daalt. De Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi beschikt ook over een eco stand, waarmee de kachel de ruimte altijd op een aangename 16 graden Celsius houdt. Je kunt de instellingen aanpassen met behulp van de knoppen op de verwarming zelf, de bijgeleverde afstandsbediening of zelfs met de handige Eurom Smart app. Zo kun je altijd en overal de temperatuur regelen. De Mon Soleil DSP 400 Wifi kan eenvoudig aan de wand worden gemonteerd of op de grond worden geplaatst, waardoor hij perfect is voor elke ruimte. Het is belangrijk om op te merken dat de infrarood technologie van deze kachel geen directe hitte afgeeft, maar de ruimte op een aangename temperatuur verwarmt. Met de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi geniet je dus altijd van een comfortabele en energiezuinige verwarming.

Pluspunten
  • Je stelt een weekprogramma in, zodat de kamer altijd op temperatuur blijft. De kachel is voorzien van een raam-open-detectie en een eco-modus, waardoor je minder energie verbruikt. Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart app en de bijgeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterdicht en daarom niet geschikt voor plaatsing in de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi

Om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Mon Soleil DSP 400 Wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.