1. black friday
  2. Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi

Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi.

Specificaties Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361919

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi

De Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi zorgt ervoor dat elke kamer tot 18 vierkante meter altijd op de perfecte temperatuur is. Met behulp van de handige weektimer kun je precies instellen wanneer de kachel de ruimte moet verwarmen. Bovendien schakelt de kachel automatisch uit wanneer de temperatuur in de kamer snel daalt, dankzij de open raam detectie. Dit voorkomt onnodig energieverbruik en bespaart kosten. Daarnaast beschikt deze kachel over een eco stand, waardoor de ruimte op een aangename 16 graden Celsius wordt gehouden. Je kunt de instellingen eenvoudig aanpassen met behulp van de knoppen op de verwarming zelf, de meegeleverde afstandsbediening of de Eurom Smart app. De Mon Soleil DSP 650 Wifi kan aan de wand worden gehangen of op de grond worden geplaatst, waardoor je de ideale plek kunt kiezen voor optimale verwarming. Let op: de infrarood technologie van deze kachel geeft geen directe hitte af, maar zorgt ervoor dat de ruimte geleidelijk op een aangename temperatuur wordt verwarmd. Dit zorgt voor een comfortabele en gezellige sfeer in elke kamer.

Pluspunten
  • Je stelt een weekprogramma in zodat de kamer altijd op temperatuur blijft. De kachel heeft een functie om open ramen te detecteren en een eco-modus om energie te besparen. Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart app en de bijgeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterbestendig en daarom ongeschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi

Om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Mon Soleil DSP 650 Wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.