1. Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi

Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi.

Specificaties Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361933

Omschrijving van de Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi

Met de Eurom Mon Soleil DSP 770 Wifi zorg je altijd voor de perfecte temperatuur in een kamer tot 20 vierkante meter. Deze innovatieve infrarood kachel is uitgerust met een handige weektimer, waarmee je nauwkeurig kunt instellen wanneer de kachel de ruimte moet verwarmen. Bovendien schakelt de kachel automatisch uit wanneer de temperatuur snel daalt, dankzij de slimme open raam detectie. Hierdoor bespaar je energie en voorkom je onnodig warmteverlies. De Mon Soleil DSP 770 Wifi beschikt ook over een eco stand, waarmee de kachel de ruimte op een aangename 16 graden Celsius houdt. Je kunt de instellingen gemakkelijk aanpassen met behulp van de knoppen op de verwarming zelf, de meegeleverde afstandsbediening of de handige Eurom Smart app. Of je nu kiest om de kachel aan de wand te hangen of op de grond te plaatsen, hij zal naadloos opgaan in elk interieur. Het is belangrijk om op te merken dat de infrarood technologie van deze kachel geen directe hitte afgeeft, maar de ruimte verwarmt tot een aangename temperatuur. Geniet van een comfortabel en gezellig verblijf in elke kamer met de Eurom Mon Soleil DSP 770 Wifi.

Pluspunten
  • Je stelt een weekprogramma in zodat de kamer altijd op temperatuur blijft. De kachel is voorzien van een raam open detectie en een eco stand, waardoor je minder energie verbruikt. Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart app en de bijgeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en is daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi

Om te bekijken of je de Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Mon Soleil DSP 770 wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals