1. black friday
  2. Eurom Oasis 303

Eurom Oasis 303 Black Friday deal

5/5

Eurom Oasis 303 nodig? Check snel of je deze Eurom Oasis 303 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Oasis 303.

Specificaties Eurom Oasis 303

Merk

Eurom

Fabrikantcode

374964

Omschrijving van de Eurom Oasis 303

De Eurom Oasis 303 is de perfecte keuze om ruimtes tot 44 vierkante meter te bevochtigen. Met de innovatieve geïntegreerde hygrometer meet deze bevochtiger nauwkeurig de luchtvochtigheid in de kamer, terwijl de hygrostaat ervoor zorgt dat deze op het gewenste niveau blijft. Je kunt de gewenste luchtvochtigheid eenvoudig instellen tussen 40 en 70 procent. Zodra de kamer de gewenste vochtigheid bereikt, schakelt de bevochtiger automatisch uit om energie te besparen. Maak je geen zorgen als je de bevochtiger 's nachts wilt gebruiken, want de Eurom Oasis 303 heeft een handige nachtmodus. In deze modus schakelt de bevochtiger over naar de laagste ventilatorstand en wordt het licht van het display gedimd, zodat je ongestoord kunt slapen. Let op: het kan enkele dagen duren voordat de luchtbevochtiger de luchtvochtigheid op het gewenste niveau heeft gebracht. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Maar maak je geen zorgen, de Eurom Oasis 303 is uitgerust met een ruim waterreservoir, zodat je niet constant water hoeft bij te vullen. Kies voor de Eurom Oasis 303 en geniet van een comfortabelere en gezondere leefomgeving. Deze bevochtiger zorgt voor de ideale luchtvochtigheid in jouw ruimte, zodat je kunt ademen in een frisse en aangename atmosfeer.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde hygrostaat wordt de luchtbevochtiger automatisch ingeschakeld wanneer de luchtvochtigheid afneemt. Je kunt deze luchtbevochtiger zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een stille nachtmodus heeft. De luchtbevochtiger schakelt zichzelf automatisch uit als hij te warm wordt.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden. Om de luchtbevochtiger optimaal te benutten, moet je het bevochtigingsfilter minstens één keer per jaar vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Oasis 303

Om te bekijken of je de Eurom Oasis 303 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Oasis 303 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.