Eurom Oasis 303 wifi Black Friday deal

5/5

Eurom Oasis 303 wifi nodig? Check snel of je deze Eurom Oasis 303 wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Oasis 303 wifi.

Specificaties Eurom Oasis 303 wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

374995

Omschrijving van de Eurom Oasis 303 wifi

Met de Eurom Oasis 303 wifi heb je volledige controle over de luchtvochtigheid in jouw huis, zonder dat je op hoeft te staan. Dankzij de Eurom Smart app kun je deze luchtbevochtiger eenvoudig op afstand bedienen. Of je nu op de bank zit of in bed ligt, je kunt altijd de ventilatiesnelheid aanpassen naar jouw wensen. Deze krachtige luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot wel 44 vierkante meter. Dankzij de geïntegreerde hygrometer meet de bevochtiger continu de luchtvochtigheid in de kamer en zorgt de hygrostaat ervoor dat deze op het juiste niveau blijft. Je kunt zelf de gewenste luchtvochtigheid instellen tussen de 40 en 70 procent. Zodra de gewenste vochtigheid is bereikt, schakelt de bevochtiger automatisch uit, wat energie bespaart. De Eurom Oasis 303 wifi is ook ideaal voor gebruik 's nachts. Met de nachtmodus schakelt de bevochtiger over naar de laagste ventilatorstand en dimt het licht van het display, zodat je ongestoord kunt slapen. Bovendien beschikt deze luchtbevochtiger over een modern en stijlvol design, waardoor hij een mooie toevoeging is aan elk interieur. Kortom, met de Eurom Oasis 303 wifi haal je een slimme en efficiënte luchtbevochtiger in huis die zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Pluspunten
  • Je kunt de bevochtiger eenvoudig op afstand bedienen via de app. Als de luchtvochtigheid daalt, schakelt de bevochtiger automatisch in dankzij de ingebouwde hygrostaat. Je kunt deze bevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een nachtmodus heeft.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Oasis 303 wifi

Om te bekijken of je de Eurom Oasis 303 wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Oasis 303 wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals