1. Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC

Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC Black Friday deal

5/5

Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC nodig? Check snel of je deze Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC.

Specificaties Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC

Merk

Eurom

Fabrikantcode

334289

Omschrijving van de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC

Met de Eurom Outdoor Heatpanel 3200 RC kan je genieten van een gezellige avond buiten, zelfs nadat de zon onder is gegaan. Met een vermogen van 3200 watt kan dit heatpanel een oppervlakte tot 25 vierkante meter verwarmen. Houd er echter rekening mee dat de intensiteit van de warmte beïnvloed kan worden door de wind. Je kunt deze elektrische terrasverwarmer aan de muur, het plafond of onder je overkapping hangen. Steek gewoon de stekker in het stopcontact en zet hem aan met de bijgeleverde afstandsbediening. Het hittepaneel behoudt zijn elegante zwarte kleur tijdens het verwarmingsproces. Met een IPX4-certificering is deze terrasverwarmer geschikt voor vochtige ruimtes. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je het product wel en niet kunt ophangen. Een terrasverwarmer verbruikt meer stroom bij het opstarten, wat resulteert in een piekvermogen. Met de meegeleverde softstarter wordt dit vermogen echter geleidelijk afgevlakt, waardoor het geen schok geeft op je stroomgroep. Hierdoor voorkom je dat je stoppen doorslaan en kan je zorgeloos genieten van de warmte en gezelligheid die de Eurom Outdoor Heatpanel 3200 RC biedt.

Pluspunten
 • 1

  .

  De terrasverwarmer straalt geen rode gloed uit tijdens het verwarmen. 2

  .

  Je kunt de heater zowel aan de muur als aan het plafond bevestigen. 3

  .

  Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je vanuit je stoel de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen.

Minpunten
 • Een verwarmingspaneel is gevoelig voor wind, waardoor je de warmte minder goed ervaart dan bij andere verwarmingselementen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC

Om te bekijken of je de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Outdoor Heatpanel 3200RC wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals