1. black friday
  2. Eurom Partytent Heater 2100

Eurom Partytent Heater 2100 Black Friday deal

5/5

Eurom Partytent Heater 2100 nodig? Check snel of je deze Eurom Partytent Heater 2100 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Partytent Heater 2100.

Specificaties Eurom Partytent Heater 2100

Merk

Eurom

Fabrikantcode

336108

Omschrijving van de Eurom Partytent Heater 2100

Verleng de mooie zomeravonden met de Eurom Partytent Heater 2100. Deze heater is perfect voor gebruik in je partytent of serre. Bedien hem eenvoudig door aan het koord te trekken. Met 3 verschillende standen, variërend van 900 tot 2.100 watt, kun je altijd de juiste warmtestand kiezen. De ronde carbonlamp verwarmt direct de persoon, waardoor er weinig warmteverlies optreedt door wind. Daarnaast is deze terrasverwarmer voorzien van een IP24-certificering, waardoor hij spatwaterdicht is en je hem zonder zorgen buiten kunt hangen. Raadpleeg de handleiding voor specifieke ophanginstructies. Ons specialistisch advies is om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken voor het verwarmen van winderige terrassen en beschutte terrassen vanaf 19 vierkante meter. Het opstartvermogen van een terrasverwarmer is hoger, wat betekent dat er meer stroom wordt verbruikt. Met een softstarter kun je dit vermogen echter afvlakken, zodat je stroomgroep niet overbelast raakt en je voorkomt dat je stoppen doorslaan. Bij een terrasverwarmer met meerdere standen is het raadzaam om de heater eerst op de laagste stand aan te zetten, om het piekvermogen te verlagen. Geniet dus langer van gezellige avonden in je partytent of serre met de Eurom Partytent Heater 2100.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van de wind. De terrasverwarmer heeft 3 standen, zodat je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
  • De warmte-intensiteit van de terrasverwarmer kan niet op afstand worden aangepast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Partytent Heater 2100

Om te bekijken of je de Eurom Partytent Heater 2100 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Partytent Heater 2100 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.