1. Eurom PD2101 XXL

Eurom PD2101 XXL Black Friday deal

5/5

Eurom PD2101 XXL nodig? Check snel of je deze Eurom PD2101 XXL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom PD2101 XXL.

Specificaties Eurom PD2101 XXL

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335545

Omschrijving van de Eurom PD2101 XXL

De Eurom PD2101 XXL verwarmt een oppervlakte van maximaal 17 vierkante meter in de hoogste stand. Dankzij de halogeenlamp wordt de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer nauwelijks beïnvloed door wind. Bovendien is het apparaat verstelbaar in hoogte, variërend van 160 centimeter tot 225 centimeter, zodat je het kunt aanpassen aan jouw specifieke situatie. Of je nu buiten eet op een warm terras of gezellig rond een statafel staat tijdens een feestje, met de Eurom PD2101 XXL blijf je altijd warm. De terrasverwarmer heeft 3 standen (900, 1200 en 2100 watt) waarmee je de warmte-intensiteit kunt regelen. Zo kun je het vermogen en het bereik van de warmte naar jouw eigen wensen aanpassen. Onze specialisten raden aan om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 17 vierkante meter 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Om te voorkomen dat je stoppen doorslaan, is het aan te raden om een softstarter te gebruiken. Deze vermindert de piekstroom bij het opstarten, waardoor je stroomgroep niet overbelast raakt. Bij terrasverwarmers met meerdere standen is het raadzaam om de heater eerst op de laagste stand aan te zetten om het piekvermogen te verminderen. Met de Eurom PD2101 XXL geniet je dus van een warm en comfortabel terras, zelfs op winderige dagen. Waar je ook bent, deze terrasverwar.

Pluspunten
  • Deze heater heeft vrijwel geen verlies van warmte door de invloed van wind. Het statief kan in hoogte worden aangepast van 160 tot 225 centimeter, zodat je het warm hebt zowel wanneer je zit als wanneer je staat. De heater heeft 3 standen waarmee je de intensiteit van de warmte naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
  • Om de terrasverwarmer te kunnen gebruiken, heb je altijd een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom PD2101 XXL

Om te bekijken of je de Eurom PD2101 XXL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom PD2101 XXL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals