1. black friday
  2. Eurom Polar 16CH

Eurom Polar 16CH Black Friday deal

5/5

Eurom Polar 16CH nodig? Check snel of je deze Eurom Polar 16CH voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Polar 16CH.

Specificaties Eurom Polar 16CH

Merk

Eurom

Fabrikantcode

382426

Omschrijving van de Eurom Polar 16CH

De Eurom Polar 16CH is een veelzijdige airconditioner die de kamer koelt, verwarmt en ontvochtigt. Met deze handige functies kun je het hele jaar door gebruik maken van dit apparaat. Met een koelvermogen van 16.000 BTU kan deze mobiele airco ruimtes tot 29 vierkante meter effectief koelen, zelfs als de warmtebelasting hoog is. In een goed geïsoleerde kamer met lage warmtebelasting kan hij zelfs ruimtes tot 46 vierkante meter koelen. Met de slaapmodus van de Polar 16CH wordt de temperatuur elke uur met één graad Celsius verhoogd, zodat je 's nachts niet te koud wordt. Als je wilt dat de airconditioner automatisch aan en uit gaat, kun je de 24-uurs timer inschakelen. Het geluidsniveau van de Polar 16CH is 65 decibel, zodat je hem duidelijk kunt horen wanneer hij aan staat. Let op! De lengte van de afvoerslang is 150 centimeter. Controleer of dit voldoende is voor de ruimte waarin je de airco plaatst.

Pluspunten
  • Met deze draagbare airconditioner kun je een gemiddelde woonkamer van 29 vierkante meter koelen of verwarmen. De airconditioner is voorzien van een 24-uurs timer, zodat de airconditioner automatisch wordt ingeschakeld. Je kunt de airconditioner op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 26 kilogram, waardoor je hem minder makkelijk naar een andere verdieping kunt tillen. Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Polar 16CH

Om te bekijken of je de Eurom Polar 16CH tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Polar 16CH wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.