1. black friday
  2. Eurom Q-time 2000

Eurom Q-time 2000 Black Friday deal

5/5

Eurom Q-time 2000 nodig? Check snel of je deze Eurom Q-time 2000 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Q-time 2000.

Specificaties Eurom Q-time 2000

Merk

Eurom

Fabrikantcode

334227

Omschrijving van de Eurom Q-time 2000

De Eurom Q-time 2000 is de perfecte terrasverwarmer voor jouw kleine, beschutte terras of serre. Met zijn 2 standen van 1.000 en 2.000 watt kun je de warmte-intensiteit naar jouw eigen voorkeur aanpassen. Op de hoogste stand kan deze terrasverwarmer een oppervlakte tot wel 14 vierkante meter verwarmen. Het is echter belangrijk om te weten dat bij veel wind er warmte verloren kan gaan en de ruimte minder warm wordt. Om optimaal te genieten van de warmte-afgifte, raden we aan om de terrasverwarmer op een beschutte plek op te hangen. Het monteren van de Eurom Q-time 2000 is eenvoudig dankzij de meegeleverde muurbeugel. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je het product wel en niet mag ophangen. Ons specialistisch advies is om deze terrasverwarmer niet te gebruiken in winderige ruimtes. Voor het verwarmen van besloten terrassen vanaf 14 vierkante meter raden wij aan om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Let op: een terrasverwarmer verbruikt meer stroom bij het opstarten, dit wordt ook wel het piekvermogen genoemd. Om te voorkomen dat je stoppen doorslaan, kun je gebruik maken van een softstarter. Deze zorgt ervoor dat het vermogen geleidelijk wordt opgebouwd en voorkomt zo een grote belasting op je stroomgroep. Als je een terrasverwarmer met meerdere standen hebt, raden we aan om de heater eerst.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer kan worden gedraaid, zodat je zelf kunt bepalen in welke richting de heater de ruimte verwarmt. Een elektrische terrasverwarmer kan snel en gemakkelijk worden ingeschakeld door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
  • De windkracht in de omgeving beïnvloedt de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Q-time 2000

Om te bekijken of je de Eurom Q-time 2000 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Q-time 2000 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.