1. Eurom RAD 2000 Olievrij

Eurom RAD 2000 Olievrij Black Friday deal

5/5

Eurom RAD 2000 Olievrij nodig? Check snel of je deze Eurom RAD 2000 Olievrij voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom RAD 2000 Olievrij.

Specificaties Eurom RAD 2000 Olievrij

Merk

Eurom

Fabrikantcode

363883

Omschrijving van de Eurom RAD 2000 Olievrij

De Eurom RAD 2000 Olievrij is de ideale verwarmingsoplossing voor iedere kamer in huis. Met zijn handige 4 zwenkwielen kan je de kachel moeiteloos verplaatsen naar waar je maar wilt. Wat deze kachel echt bijzonder maakt is dat hij olievrij is, waardoor hij niet alleen efficiënt en krachtig werkt, maar ook milieuvriendelijk is. De convectorkachel heeft twee standen, namelijk 750 en 1.250 watt, zodat je zelf de gewenste warmte kunt instellen. Of je nu behoefte hebt aan een subtiele warmte tijdens een koude winteravond of een intensere warmte op een ijzige ochtend, deze kachel kan het allemaal aan. Bovendien is de Eurom RAD 2000 Olievrij uitgerust met een oververhittings- en omvalbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes. Als de kachel per ongeluk omvalt of te warm wordt, schakelt hij zichzelf direct uit. Met een maximale verwarmingscapaciteit van 30 vierkante meter kan deze Eurom kachel ruimtes efficiënt en snel verwarmen. Of het nu gaat om een gezellige woonkamer, een knusse slaapkamer of een kantoor aan huis, deze kachel zorgt voor de perfecte temperatuur. Geniet van de warmte en het comfort dat de Eurom RAD 2000 Olievrij biedt, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere en groenere omgeving.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt tijdens het verwarmen vrijwel geen geluid. Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de ruimte goed op temperatuur gehouden worden. De kachel schakelt automatisch uit bij omvallen en oververhitting.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom RAD 2000 Olievrij

Om te bekijken of je de Eurom RAD 2000 Olievrij tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom RAD 2000 Olievrij wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals