Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart Black Friday deal

5/5

Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart nodig? Check snel of je deze Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart.

Specificaties Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

363937

Omschrijving van de Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart

Met de Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart kun je eenvoudig elke ruimte in huis verwarmen, dankzij de handige 4 zwenkwielen. Deze convectorkachel is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk doordat hij olievrij is. Met zijn 2 standen van 1.000 en 2.000 watt kun je zelf de gewenste warmte instellen. Veiligheid staat voorop bij deze kachel, want hij is uitgerust met een oververhittings- en omvalbeveiliging. Mocht de kachel omvallen of te warm worden, schakelt hij zichzelf direct uit. Zo hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken of brandgevaar. Met de Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart kun je ruimtes tot wel 30 vierkante meter verwarmen, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in huis. Deze Eurom kachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol dankzij zijn zwarte kleur. Hij past moeiteloos in elk interieur en is een echte eyecatcher. Daarnaast is hij ook nog eens energiezuinig, waardoor je kosten bespaart op je energierekening. Kortom, met de Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart haal je een betrouwbare, veilige en milieuvriendelijke kachel in huis.

Pluspunten
  • Een elektrische kachel maakt vrijwel geen geluid tijdens het opwarmen. De temperatuur van de kamer kan goed worden behouden dankzij de ingebouwde thermostaat. De kachel schakelt automatisch uit bij omvallen en oververhitting.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart

Om te bekijken of je de Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom RAD 2000 Olievrij Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals