1. black friday
  2. Eurom Safe-T-Convect 2400

Eurom Safe-T-Convect 2400 Black Friday deal

5/5

Eurom Safe-T-Convect 2400 nodig? Check snel of je deze Eurom Safe-T-Convect 2400 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Safe-T-Convect 2400.

Specificaties Eurom Safe-T-Convect 2400

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360493

Omschrijving van de Eurom Safe-T-Convect 2400

Met de Eurom Safe T-Convect 2400 haal je een krachtige convectorkachel in huis die perfect is voor het verwarmen van een ruimte van maar liefst 30 vierkante meter. Deze kachel biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende warmtestanden, zodat je altijd de perfecte temperatuur kunt instellen. Dankzij de ingebouwde thermostaat schakelt de kachel automatisch uit zodra de gewenste temperatuur is bereikt, waardoor je energie bespaart en je comfortabel kunt genieten van een warme omgeving. De Eurom Safe T-Convect 2400 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Je kunt de kachel eenvoudig instellen via het duidelijke display, maar ook vanuit je luie stoel bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Dus zelfs als je net thuiskomt na het trotseren van een winterse bui, kun je direct genieten van een aangenaam verwarmde ruimte. Dankzij de Turbo functie wordt de ruimte in een mum van tijd opgewarmd, zodat je snel weer kunt ontspannen. Veiligheid staat voorop bij de Eurom Safe T-Convect 2400. Deze kachel is voorzien van een automatische uitschakelfunctie bij omvallen of oververhitting, waardoor je hem met een gerust hart in elke kamer van je huis kunt plaatsen. Je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijke ongelukken, want de Safe T-Convect 2400 zorgt ervoor dat jouw veiligheid altijd gewaarborgd is. K.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen vanuit je luie stoel met de inbegrepen afstandsbediening. Door de turbo stand geeft de kachel extra warmte af. De kachel heeft ook een eco stand waarmee je minder energie verbruikt.

Minpunten
  • Deze kachel heeft geen kinderbeveiliging om de knoppen op het apparaat te vergrendelen. Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes. Deze kachel beschikt niet over kinderbeveiliging om de knoppen op het apparaat te vergrendelen. Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Safe-T-Convect 2400

Om te bekijken of je de Eurom Safe-T-Convect 2400 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Safe-T-Convect 2400 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.