Eurom Sani 400 Wifi Zwart Black Friday deal

5/5

Eurom Sani 400 Wifi Zwart nodig? Check snel of je deze Eurom Sani 400 Wifi Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Sani 400 Wifi Zwart.

Specificaties Eurom Sani 400 Wifi Zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

350135

Omschrijving van de Eurom Sani 400 Wifi Zwart

De Eurom Sani 400 Wifi in het zwart is een handige bijverwarming voor ruimtes tot wel 10 vierkante meter. Nooit meer die onaangename overgang van een warme douche naar een koude badkamer. Met deze kachel kan je de warmte-intensiteit volledig naar jouw eigen wens instellen, dankzij de Eurom Smart App. En het beste van alles? Je kunt de kachel gemakkelijk op afstand bedienen. Deze infrarood kachel verwarmt niet de omgeving, maar richt zich specifiek op personen of objecten. Hierdoor gaat er veel minder warmte verloren en is de kachel veel energiezuiniger dan andere soorten kachels, zoals ventilator- of convectorkachels. Het is echter belangrijk om te weten dat je deze kachel niet zomaar overal in de badkamer kunt plaatsen. Raadpleeg altijd de handleiding om te zien waar je de kachel wel en niet mag plaatsen. Op deze manier kan je optimaal genieten van de heerlijke warmte die de Eurom Sani 400 Wifi te bieden heeft.

Pluspunten
  • Dankzij het ruime aantal standen kun je de warmte-intensiteit naar eigen voorkeur instellen. Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. Een infraroodkachel is tevens geschikt voor gerichte verwarming of voor het opwarmen van ruimtes met minder goede isolatie.

Minpunten
  • De kachel heeft een warmtebereik van slechts 10 vierkante meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Sani 400 Wifi Zwart

Om te bekijken of je de Eurom Sani 400 Wifi Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Sani 400 Wifi Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals