Eurom Sani 600 Wifi Zwart Black Friday deal

5/5

Eurom Sani 600 Wifi Zwart nodig? Check snel of je deze Eurom Sani 600 Wifi Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Sani 600 Wifi Zwart.

Specificaties Eurom Sani 600 Wifi Zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

350357

Omschrijving van de Eurom Sani 600 Wifi Zwart

De Eurom Sani 600 Wifi Zwart is een innovatieve infrarood kachel die perfect is voor het verwarmen van jouw middelgrote badkamer tot wel 23 vierkante meter. Met dit apparaat hoef je nooit meer een koude badkamer binnen te stappen. Daarnaast beschikt deze kachel over handige functies die het gebruiksgemak vergroten. Stel bijvoorbeeld de timer in, zodat je 's ochtends al kunt genieten van een aangenaam verwarmde badkamer voordat de wekker gaat. Bovendien houdt de thermostaat de temperatuur in de badkamer constant, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele warmte. Met de Eurom Sani 600 Wifi Zwart hoef je je geen zorgen meer te maken over het per ongeluk aan laten staan van de kachel. Dankzij de timerfunctie schakelt de kachel automatisch uit op het door jou ingestelde tijdstip. En mocht je er achter komen dat de kachel nog aanstaat terwijl je op je werk bent, dan kun je deze eenvoudig op afstand uitschakelen via de handige app. Let er wel op dat deze kachel werkt met infrarood technologie, wat betekent dat het geen directe hitte afgeeft, maar de ruimte geleidelijk verwarmt tot een aangename temperatuur. Met de Eurom Sani 600 Wifi Zwart geniet je dus altijd van een heerlijk warme en comfortabele badkamerervaring.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Eurom Smart app op je smartphone of tablet. Een elektrische haard maakt amper geluid bij het verwarmen. Dankzij de ingebouwde thermostaat is het gemakkelijk om de ruimte op een goede temperatuur te houden.

Minpunten
  • De kachel ontbreekt aan een omvalbeveiliging, waardoor hij zichzelf niet uitschakelt als hij per ongeluk omvalt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Sani 600 Wifi Zwart

Om te bekijken of je de Eurom Sani 600 Wifi Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Sani 600 Wifi Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals