Eurom Sani 800 Wifi Wit Black Friday deal

5/5

Eurom Sani 800 Wifi Wit nodig? Check snel of je deze Eurom Sani 800 Wifi Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Sani 800 Wifi Wit.

Specificaties Eurom Sani 800 Wifi Wit

Merk

Eurom

Fabrikantcode

350371

Omschrijving van de Eurom Sani 800 Wifi Wit

De Eurom Sani 800 Wifi Wit is een innovatieve infrarood kachel die perfect is voor jouw ruime badkamer van maximaal 31 vierkante meter. Met dit apparaat hoef je nooit meer de koude badkamer in te stappen. Dankzij de handige timerfunctie kun je zelfs `s ochtends vroeg al genieten van een heerlijk warme badkamer. Stel de timer eenvoudig 15 minuten eerder in dan je wekker en ervaar het comfort van een voorverwarmde ruimte. Deze kachel is voorzien van een thermostaat, waardoor de temperatuur in je badkamer altijd constant blijft. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de kachel vergeet uit te zetten, want de timerfunctie herinnert je eraan. En mocht je onverhoopt op je werk merken dat de kachel nog aanstaat, dan kun je hem eenvoudig op afstand uitzetten via de handige app. Let op: de infrarood technologie van deze kachel geeft geen directe warmte af, maar zorgt ervoor dat de ruimte geleidelijk op een aangename temperatuur komt. Met de Eurom Sani 800 Wifi Wit geniet je van een warme en comfortabele badkamerervaring. Niet alleen kun je de kachel op afstand bedienen, maar hij zorgt er ook nog eens voor dat je badkamer altijd op de juiste temperatuur is. Laat de koude ochtenden achter je en stap voortaan in een heerlijk verwarmde ruimte. Kies voor gemak en comfort met de Eurom Sani 800 Wifi Wit!

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen via de Eurom Smart-app op je smartphone of tablet. Tijdens het verwarmen maakt een elektrische sfeerhaard vrijwel geen geluid. Dankzij de ingebouwde thermostaat is het gemakkelijk om de ruimte op een goede temperatuur te houden.

Minpunten
  • De kachel heeft geen valbeveiliging, waardoor hij zichzelf niet uitschakelt als hij onverwachts omvalt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Sani 800 Wifi Wit

Om te bekijken of je de Eurom Sani 800 Wifi Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Sani 800 Wifi Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals