Eurom Sani 800 Wifi Zwart Black Friday deal

5/5

Eurom Sani 800 Wifi Zwart nodig? Check snel of je deze Eurom Sani 800 Wifi Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Sani 800 Wifi Zwart.

Specificaties Eurom Sani 800 Wifi Zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

350395

Omschrijving van de Eurom Sani 800 Wifi Zwart

De Eurom Sani 800 Wifi Zwart is een innovatieve infrarood kachel die speciaal is ontworpen om jouw ruime badkamer van maximaal 31 vierkante meter optimaal te verwarmen. Met deze kachel hoef je 's ochtends vroeg nooit meer een koude badkamer binnen te stappen. Je kunt namelijk de timer instellen, zodat de kachel alvast begint met verwarmen voordat je wekker gaat. Zo geniet je van een heerlijk warme badkamer, klaar om je dag fris te beginnen. Naast het voordeel van de timer, beschikt deze kachel ook over een handige thermostaatfunctie. Hierdoor blijft de temperatuur in je badkamer altijd constant en aangenaam. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over te warme of te koude momenten tijdens het douchen of ontspannen in bad. Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken over het per ongeluk aan laten staan van de kachel. Met de timer functie kun je de kachel namelijk eenvoudig instellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd. Wat deze Eurom Sani 800 Wifi Zwart echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de kachel op afstand te bedienen via de handige app. Stel je voor dat je op je werk bent en je realiseert je plotseling dat je de kachel bent vergeten uit te zetten. Geen probleem! Met de app kun je de kachel eenvoudig uitschakelen, waar je ook bent. Zo ben je altijd in controle en kun je energie besparen. Houd er.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Eurom Smart app op je smartphone of tablet. Tijdens het verwarmen maakt een elektrische sfeerhaard vrijwel geen geluid. Dankzij de ingebouwde thermostaat is het goed mogelijk om de ruimte op de gewenste temperatuur te houden.

Minpunten
  • De kachel heeft geen ingebouwde veiligheidsvoorziening tegen omvallen, waardoor hij niet automatisch uitschakelt als hij per ongeluk omvalt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Sani 800 Wifi Zwart

Om te bekijken of je de Eurom Sani 800 Wifi Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Sani 800 Wifi Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals