Eurom Spirit 1500 Black Friday deal

5/5

Eurom Spirit 1500 nodig? Check snel of je deze Eurom Spirit 1500 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Spirit 1500.

Specificaties Eurom Spirit 1500

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335408

Omschrijving van de Eurom Spirit 1500

De Eurom Spirit 1500 is een revolutionaire plafondheater die jouw terras voorziet van warmte, zelfs wanneer de temperaturen beginnen te dalen. Deze terrasverwarmer is speciaal ontworpen om boven je terras te hangen, zodat je optimaal kunt genieten van een aangename warmte terwijl je ontspant onder een sterrenhemel. Met de Eurom Spirit 1500 creëer je een zomers warme sfeer, zelfs in het najaar. Wat deze terrasverwarmer echt uniek maakt, is het feit dat het verwarmingselement vrijwel niet windgevoelig is. Hierdoor blijft de warmte-intensiteit hoog en kun je blijven genieten van de warmte, zelfs op winderige dagen. Voor de beste resultaten raden wij aan om de handleiding te raadplegen om te zien waar je de terrasverwarmer wel en niet mag hangen. Als specialist adviseren wij om twee van deze terrasverwarmers te gebruiken voor beschutte en winderige terrassen met een oppervlakte van minimaal 14 vierkante meter. We begrijpen dat het opstarten van een terrasverwarmer meer stroom verbruikt, maar met de Eurom Spirit 1500 hoef je je hier geen zorgen over te maken. Dankzij de softstarter wordt het piekvermogen afgevlakt, waardoor er geen overbelasting op je stroomgroep ontstaat. Dit voorkomt dat je stoppen doorslaan en zorgt voor een veilige en probleemloze werking van de terrasverwarmer.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft nauwelijks warmteverlies door de invloed van wind.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft maar één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet naar eigen behoefte kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Spirit 1500

Om te bekijken of je de Eurom Spirit 1500 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Spirit 1500 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals