Eurom Split Airco Caravan AC2401 Black Friday deal

5/5

Eurom Split Airco Caravan AC2401 nodig? Check snel of je deze Eurom Split Airco Caravan AC2401 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Split Airco Caravan AC2401.

Specificaties Eurom Split Airco Caravan AC2401

Merk

Eurom

Fabrikantcode

380019

Omschrijving van de Eurom Split Airco Caravan AC2401

De Eurom Split Airco Caravan AC2401 is de perfecte oplossing voor het koelen van je caravan. Met deze split airco kun je de binnenunit gemakkelijk aan het ophangframe bevestigen of op tafel plaatsen. De bediening is eenvoudig, je kunt de airco regelen via de knoppen op de unit zelf. De buitenunit wordt met behulp van twee montagehaken aan de buitenkant van de caravan bevestigd. De binnen- en buitenunit zijn verbonden door middel van een 1,2 meter lange koelleiding. Met een koelvermogen van 450 watt kan deze airco ruimtes tot 9 vierkante meter verkoelen. Je kunt kiezen uit vier instelbare standen om de gewenste temperatuur te bereiken. Wat deze airco extra handig maakt, is dat hij niet alleen de ruimte koelt, maar ook vocht uit de lucht verwijdert. Met een capaciteit van maar liefst 24 liter per uur hoef je je geen zorgen meer te maken over een klam gevoel. Daarnaast is het geluidsniveau van de binnenunit slechts 49 decibel, vergelijkbaar met het geluid van een koelkast, en de buitenunit produceert 55 decibel. Met de Eurom Split Airco Caravan AC2401 geniet je altijd van een aangename temperatuur in je caravan, zelfs tijdens de warmste zomerdagen.

Pluspunten
  • Je hangt de airco eenvoudig op met de bijgeleverde ophanghaken. Deze airco maakt met een geluidsniveau van 55 dB minder lawaai dan andere airco's. De airco schakelt automatisch uit dankzij de timer.

Minpunten
  • Deze airco is alleen geschikt voor een kleine kamer tot 9 vierkante meter, met een BTU van 2.600.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Split Airco Caravan AC2401

Om te bekijken of je de Eurom Split Airco Caravan AC2401 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Split Airco Caravan AC2401 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals