Eurom Swift 1300 Black Friday deal

5/5

Eurom Swift 1300 nodig? Check snel of je deze Eurom Swift 1300 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Swift 1300.

Specificaties Eurom Swift 1300

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335378

Omschrijving van de Eurom Swift 1300

Met de Eurom Swift 1300 creëer je een warme en gezellige sfeer op je terras, zelfs tijdens de frisse avonduren. Deze terrasverwarmer heeft een indrukwekkend verwarmingsbereik van maximaal 12 vierkante meter, waardoor je hele terras comfortabel verwarmd wordt. Het unieke verwarmingselement van de Swift 1300 is vrijwel ongevoelig voor wind, waardoor je altijd kunt genieten van de warmte, zelfs op winderige dagen. Wat deze terrasverwarmer echt onderscheidt, is het feit dat hij minder fel licht uitstraalt in vergelijking met andere heaters. Hierdoor wordt de warmte-intensiteit niet beïnvloed en kun je nog steeds volop genieten van een aangenaam warm terras zonder verblind te worden. De Eurom Swift 1300 is speciaal ontworpen om je comfort en gemak te bieden, en daarom is hij zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Raadpleeg de handleiding voor gedetailleerde instructies over waar je de terrasverwarmer wel en niet mag ophangen. Voor extra grote terrassen of terrassen die blootgesteld zijn aan veel wind, wordt geadviseerd om twee van deze terrasverwarmers te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je stroomgroep niet overbelast raakt, raden we aan om een softstarter te gebruiken. Met een softstarter wordt het piekvermogen afgevlakt, waardoor je geen last hebt van spanningspieken en voorkom je dat de stoppen doorslaan. Met de Eurom Swift 1300 ben je verzekerd van.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer straalt minder fel licht uit dan andere verwarmers, maar behoudt een hoge intensiteit van warmte. De terrasverwarmer is draaibaar, waardoor je zelf kunt bepalen in welke richting de verwarmer de ruimte verwarmt. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies vanwege de invloed van wind.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer heeft een maximaal vermogen dat lager is dan andere heaters uit deze serie, daardoor heeft het een kleiner warmtebereik en een lagere warmte-intensiteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Swift 1300

Om te bekijken of je de Eurom Swift 1300 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Swift 1300 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals