1. black friday
  2. Eurom Swift 1800RC

Eurom Swift 1800RC Black Friday deal

5/5

Eurom Swift 1800RC nodig? Check snel of je deze Eurom Swift 1800RC voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Swift 1800RC.

Specificaties Eurom Swift 1800RC

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335385

Omschrijving van de Eurom Swift 1800RC

Met de Eurom Swift 1800RC geniet je van een heerlijk verwarmd terras, zelfs tijdens de koele avonduren. Je hoeft je lekkere hapjes niet naar binnen te brengen, want deze terrasverwarmer zorgt voor een aangename warmte. Met een maximaal verwarmingsbereik van 18 vierkante meter is deze heater perfect voor middelgrote terrassen. Zelfs op winderige dagen blijft het verwarmingselement vrijwel ongevoelig voor wind, waardoor je altijd kunt genieten van een warme omgeving. Wat deze terrasverwarmer uniek maakt, is dat hij minder fel licht uitstraalt dan andere heaters. Hierdoor wordt de warmte-intensiteit niet verminderd en voel je nauwelijks het verschil. Je kunt dus optimaal genieten van een gezellig, warm terras zonder dat het fel verlicht wordt. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig de heater aan- of uitzetten, maar om hem volledig uit te schakelen, dien je nog wel de fysieke knop op het apparaat te gebruiken. Raadpleeg de handleiding voor de juiste plaatsingsmogelijkheden van de Swift 1800RC. Advies van de specialist: voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 18 vierkante meter wordt aanbevolen om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Bovendien heeft het gebruik van een losse softstarter geen effect, omdat deze terrasverwarmer al een vertraging heeft bij het opstarten, waardoor het piekvermogen wordt afgevlakt. Hierdoor is de.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer zendt weinig fel licht uit, maar behoudt een hoge intensiteit qua warmte. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van wind. Een elektrische terrasverwarmer kan snel en gemakkelijk worden ingeschakeld, omdat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet zelf kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Swift 1800RC

Om te bekijken of je de Eurom Swift 1800RC tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Swift 1800RC wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.