1. black friday
  2. Eurom The Box 1500

Eurom The Box 1500 Black Friday deal

5/5

Eurom The Box 1500 nodig? Check snel of je deze Eurom The Box 1500 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom The Box 1500.

Specificaties Eurom The Box 1500

Merk

Eurom

Fabrikantcode

342062

Omschrijving van de Eurom The Box 1500

Ben je het beu om de hele dag met koude handen in je thuiskantoor te zitten? Dan is de Eurom The Box 1500 de perfecte keuze voor jou. Deze compacte keramische kachel is speciaal ontworpen om op je bureau te plaatsen. Maar laat je niet misleiden door zijn formaat, want deze kachel kan een ruimte tot wel 30 vierkante meter verwarmen. Zo kun je in alle comfort en warmte werken. Met de Eurom The Box 1500 kun je de temperatuur eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. De kachel beschikt namelijk over 3 verschillende warmtestanden, zodat je de warmte precies kunt afstemmen op jouw behoeften. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. De kachel is uitgerust met een omvalbeveiliging, waardoor hij automatisch uitschakelt als hij per ongeluk wordt omgestoten. Daarnaast is er ook een oververhittingsbeveiliging ingebouwd, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de warmte zonder je zorgen te maken. Met de Eurom The Box 1500 hoef je nooit meer met koude handen te werken in je thuiskantoor. Deze compacte en veilige keramische kachel zorgt ervoor dat je altijd in een aangename en warme omgeving kunt werken, zelfs op de koudste dagen.

Pluspunten
  • De verwarming heeft een betrekkelijk groot warmtebereik van 30 vierkante meter. Een keramische verwarming verwarmt de ruimte sneller dan een normale ventilatorkachel. De verwarming schakelt automatisch uit bij omvallen en bij oververhitting.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom The Box 1500

Om te bekijken of je de Eurom The Box 1500 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom The Box 1500 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.