1. Eurom THG14000 RVS

Eurom THG14000 RVS Black Friday deal

5/5

Eurom THG14000 RVS nodig? Check snel of je deze Eurom THG14000 RVS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom THG14000 RVS.

Specificaties Eurom THG14000 RVS

Merk

Eurom

Fabrikantcode

324051

Omschrijving van de Eurom THG14000 RVS

De Eurom THG14000 RVS is de perfecte gasheater om een groot gedeelte van je open terras te verwarmen. Met zijn variabele gascontrole kan deze terrasverwarmer een warmtebereik behalen van maar liefst 100 vierkante meter. Het enige wat je hoeft te doen is een gasfles met propaan- of butaangas te plaatsen en de terrasverwarmer in te schakelen met de elektrische ontsteking om te genieten van de aangename warmte die deze terrasverwarmer afgeeft. De gasheater heeft een stevige polyester behuizing en is voorzien van handige wieltjes, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast beschikt deze terrasverwarmer over een omvalbeveiliging, waardoor hij zichzelf automatisch uitschakelt als hij per ongeluk omvalt. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van de warmte, zonder je zorgen te maken over de veiligheid. Het advies van de specialist is om deze gas terrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte te gebruiken. Met één Eurom THG14000 RVS kun je zelfs winderige terrassen van 100 vierkante meter verwarmen. Let op: een gasfles wordt niet meegeleverd, maar deze gasheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan- en butaangasflessen. Investeer nu in de Eurom THG14000 RVS en geniet van heerlijke warmte op jouw open terras.

Pluspunten
  • Met een warmtebereik van 100 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlak dan de meeste gas terrasverwarmers. De terrasverwarmer heeft wielen, zodat je de heater gemakkelijk kunt verplaatsen. Dankzij de traploze instelbaarheid en een maximaal vermogen van 14.000 watt kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpassen.

Minpunten
  • De terrasverwarmer verbruikt ongeveer 1,45 euro per uur op de maximale stand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom THG14000 RVS

Om te bekijken of je de Eurom THG14000 RVS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom THG14000 RVS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals