1. Eurom THG14000 Zwart

Eurom THG14000 Zwart Black Friday deal

5/5

Eurom THG14000 Zwart nodig? Check snel of je deze Eurom THG14000 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom THG14000 Zwart.

Specificaties Eurom THG14000 Zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

324020

Omschrijving van de Eurom THG14000 Zwart

Op zoek naar een krachtige terrasverwarmer die jouw open terras optimaal verwarmt? Dan is de Eurom THG14000 Zwart de perfecte keuze! Deze gebruiksvriendelijke gasheater beschikt over een variabele gascontrole, waardoor je een warmtebereik tot wel 100 vierkante meter kunt bereiken. Het enige wat je hoeft te doen, is een gasfles met propaan- of butaangas plaatsen en de terrasverwarmer inschakelen met de elektrische ontsteking, en je kunt genieten van de heerlijke warmte die deze terrasverwarmer afgeeft. Deze gasheater heeft een stevige behuizing van polyester en is voorzien van handige wieltjes, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Bovendien beschikt de Eurom THG14000 Zwart over een omvalbeveiliging, die ervoor zorgt dat de terrasverwarmer automatisch uitschakelt wanneer hij omvalt. Het advies van onze specialisten is om deze gasterrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte te gebruiken. Met één heater kun je winderige terrassen tot maximaal 100 vierkante meter verwarmen. Let op: een gasfles wordt niet meegeleverd. Deze gasheater is geschikt voor gasflessen van 5 tot 11 kilogram propaan en butaan. Vergeet niet om een Belgische gasdrukregelaar van 30 mbar te gebruiken voor deze heater. Met de Eurom THG14000 Zwart geniet je van een heerlijk verwarmd terras, waar je ook.

Pluspunten
  • Met een bereik van 100 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlak dan de meeste gas terrasverwarmers. De terrasverwarmer is uitgerust met wielen, waardoor je de heater gemakkelijk kunt verplaatsen. Dankzij de traploze instelling met een maximaal vermogen van 14.000 watt kun je de warmte-intensiteit naar eigen wens aanpassen.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer verbruikt meer gas dan vergelijkbare terrasverwarmers, met een gasverbruik van 1,45 euro per uur.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom THG14000 Zwart

Om te bekijken of je de Eurom THG14000 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom THG14000 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals