1. black friday
  2. Eurom Wall Designheat 2000R

Eurom Wall Designheat 2000R Black Friday deal

5/5

Eurom Wall Designheat 2000R nodig? Check snel of je deze Eurom Wall Designheat 2000R voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eurom Wall Designheat 2000R.

Specificaties Eurom Wall Designheat 2000R

Merk

Eurom

Fabrikantcode

342192

Omschrijving van de Eurom Wall Designheat 2000R

De Eurom Wall Designheat 2000R is een stijlvolle keramische kachel die aan de muur kan worden bevestigd. Met zijn slanke ontwerp past hij perfect boven de deur en kan hij een ruimte van maar liefst 20 vierkante meter verwarmen. De behuizing van de kachel is gemaakt van duurzaam kunststof, wat zorgt voor een moderne uitstraling die in elk interieur past. Aan de linkerzijde van de kachel bevindt zich een handig led-display, waarop je altijd de ingestelde temperatuur kunt aflezen. Naast het display zijn er ook twee handige bedieningsknoppen aanwezig: een timerknop en een mode-knop. Met deze knoppen kun je de verwarming eenvoudig instellen naar jouw wensen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook een handige afstandsbediening meegeleverd, zodat je de kachel zelfs vanaf een afstand kunt bedienen. Met een vermogen van 0,1000 en 2000 watt is de Eurom Wall Designheat 2000R een krachtig verwarmingselement dat perfect is als extra warmtebron in huis of op kantoor. Of je nu de kou wilt verdrijven tijdens de koude wintermaanden of gewoon wat extra warmte wilt toevoegen aan een specifieke ruimte, deze kachel zorgt voor een aangename temperatuur. Met zijn moderne design, handige bedieningsopties en krachtige vermogen is de Eurom Wall Designheat 2000R de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte verwarmings.

Pluspunten
  • Een keramische kachel verwarmt de ruimte sneller dan een gewone ventilatorkachel. De ruimte kan goed op temperatuur gehouden worden dankzij de ingebouwde thermostaat. Je kunt de elektrische kachel bedienen vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een keramische verwarming maakt veel geluid tijdens het opwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eurom Wall Designheat 2000R

Om te bekijken of je de Eurom Wall Designheat 2000R tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eurom Wall Designheat 2000R wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.